Lifestyle
Trenky Cornette – Pohodlné spodní prádlo a volné trenky

Trenky Cornette – Pohodlné spodní prádlo a volné trenky

Nepostradatelným prvkem oblečení pro muže je spodní prádlo pro muže. Jedním z nejoblíbenějších kousků spodního prádla jsou trenky s nohavičkou. Pánské trenky se dělí na dva hlavní střihy a to pánské volné trenky a přiléhavé boxerky. Na otázku, které pánské spodní prádlo je nejžádanější a nejoblíbenější, asi dojdeme k závěru, že to, které je pro každého muže nejpohodlnější, ať jsou to volné trenýrky nebo přiléhavé boxerky. Některý muž má raději volnost při pohybu a proto volí volné trenýrky, druhý má zase raději přiléhavější střih tak volí přiléhavé boxerky. Mezi oblíbené značky volných trenýrky patří trenky Cornette.

trenky Cornette
Trenky Cornette mají volný střih

Trenky Cornette představují pohodlí

Pánské trenky by myly splňovat důležité vlastnosti. Především by měly být vyrobeny z kvalitního bavlněného materiálu, který nedráždí pokožku. Zejména pak v oblasti třísel, kde je pokožka obzvlášť citlivá. Toto do puntíku splňují trenky Cornette. Značka Cornette dbá na maximální kvalitu používané bavlny, která tak vydrží mnoho praní v nezměněných barvách a střihu. Trenky Cornette  jsou vyrobeny z velmi kvalitní bavlny, která se chová stejně za všech okolností, především po několikanásobném praní. Materiál se nevytahuje, nepraská a nesráží se.

trenky Cornette
Trenky Cornette jsou bavlněné

Evropská značka Cornette je zárukou kvalitního spodního prádla

A to nejen pro muže. Na své si přijdou i ženy a děti. V sortimentu značky najdete pyžama, noční košile, spodní prádlo jako jsou kalhotky, boxerky. Navíc je vše tematicky řazeno do kolekcí, které se navzájem doplňují. Můžete se tak v rámci rodiny sladit do stejných vzorů pyžámek případně spodního prádla. Otcové se syny si mohou dovolit pyžamo ve stejném vzoru, stejně jako maminky s dcerami. Trenky Cornette jsou oblíbené také díky nepřebernému množství vzorů. Konzervativnější muž si vybrat z mnoha decentních vzorů. Naopak odvážnější muž si může vybrat z trenek s obrázkovými  nebo vtipnými vzory.