Lifestyle
Cornette trenky představují pro mnoho mužů nejpohodlnější spodní prádlo

Cornette trenky představují pro mnoho mužů nejpohodlnější spodní prádlo

Oblíbenost pánských trenek je v poslední době na vzestupu. Oproti upnutým boxerkám a slipům mají jednu obrovskou výhodu a tou je volnost a vzdušnost. Pánské boxerky a slipy jsou oproti tomu upnuté a jejich výhoda spočívá v tom, že jej můžete vzít pod upnuté oblečení. Pod oblečením se látka nikde neshrnuje. Naproti tomu pánské trenky je vhodné nosit pod volné oblečení. Mezi oblíbenou značku trenek patří Cornette trenky. Cornette trenky poskytují díky volnému střihu pocit svobody a pohodlí. Vyrobeny jsou z velmi kvalitní bavlny, která se chová skvěle za všech okolností, především po několikanásobném praní zůstávají barvy a tvar prádla nezměněn.

Cornette trenky (1)
Cornette trenky jsou pohodlné.

Cornette trenky jsou stále oblíbenější

Cornette trenky se těší velké oblibě u mnoha mužů jakékoli věkové kategorie. Je to dáno především kvalitním zpracováním a kvalitním úpletem, z kterého jsou ušity. Značky Cornette dbá na kvalitní materiál, který je příjemný na nošení, je z bavlněného úpletu, tudíž vhodný pro muže s citlivou pokožkou nebo pro alergiky. Střih Cornette trenek je propracovaný do nejmenších detailů. Díky tomu skvěle padnou každé postavě. V pase je pružná guma, která ale nikde netlačí a přizpůsobí se jakékoli postavě. Střihu dominují delší nohavice bez rozparků. Na předním díle je funkční poklopec s knoflíčky pro větší parktičnost.

Cornette trenky (4)
Cornette trenky mají volný střih.

Moderní a sexy vzory Cornette trenek

Cornette trenky jsou oblíbené především pro svůj originální vzhled a motivy. Na výběr máte z dvou řad tohoto druhu spodního prádla. První řada comfort je řada spodního prádla především v klasických motivech. Mezi ně patří puntíčky, kostičky, kárko a další decentní vzory. Tuto řadu si zamilují především muži, kteří preferují decentní a usedlejší vzory. Druhou řadou jsou Cornette trenky classic, které se pyšní především extravagantní, vtipnými nebo barevnými vzory. Tuto řadu volí především mladší muži nebo muže, kteří se chtějí odlišovat a mají rádi vtipné a veselé motivy. Vzory mohou být obrách brouků, karavanu, chameleonů a nejrůznějších zvířat. Ať už si vyberete jakoukoli řadu Cornette trenek, vždy získáte kvalitní spodní prádlo, ve kterém se budete cítit skvěle.