Lifestyle
Dámské doplňkové zboží Picard

Dámské doplňkové zboží Picard

S příchodem podzimních dnů je načase osvěžit Váš šatník novými doplňky, které vás rozzáří a budou vaším věrným parťákem pro nadcházející roční období! Své nové doplňky si můžete pořídit na internetovém e-shopu Robelshoes, kde najdete bohatý sortiment dámského doplňkového zboží Picard.

picard
Picard se vyznačuje vysoce kvalitními výrobky, které jsou vyráběny primárně z kůže.

Kvalitní německá kůže

Věděly jste, že Picard je německá rodinná firma, která se svou láskou k řemeslu a k módě vyrábí kvalitní výrobky už od roku 1928? Díky své dlouhodobé působnosti si získala miliony příznivců, kteří na produkty značky Picard nedají dopustit. Picard se vyznačuje vysoce kvalitními výrobky, které jsou vyráběny primárně z kůže.

Jak to vše začalo?

Pokládáte si otázku, jak tehdy rodinný business začal? V roce 1928 nechal řemeslník Martin Picard společně se svými syny Edmundem a Aloisem založit společnost Picard v německé Obertshausenu. Jelikož se ihned setkali s velkým zájmem o jejich výrobky, přesunuli se do Offenbachu, kde poprvé zavedli velkovýrobu koženého zboží.

penezenka picard cervena
Dámské doplňkové zboží Picard nabízí také luxusní kožené peněženky.

Z Německa až do Singapuru!

Od 70. let 20. století značka expandovala postupně přes značnou část Evropy až na mezinárodní úroveň. Své továrny má společnost v Německu, Tunisku, Bangladéši a také na Ukrajině a její prodejny bychom našli i v Singapuru nebo v Číně. Zajímavostí je, že v roce 2002 vlastnilo ikonickou tašku Picard 45 procent žen v Německu.

Kabelku nebo peněženku? Můžete mít oboje!

A z čeho všeho si tedy můžete na Robelshoes vybrat? Dámské doplňkové zboží Picard je zde reprezentováno luxusními koženými peněženkami a stylovými kabelkami všech velikostí.

Značka Picard se nebojí experimentovat s nejrůznějšími barvami, a proto zde najdete výrobky v elegantních odstínech klasických barev jako je šedá, bílá či béžová, ale pro větší pestrost si můžete vybrat z krásných žlutých či červených odstínů.