Lifestyle
Chlapecké slipy patří stále mezi oblíbené spodní prádlo

Chlapecké slipy patří stále mezi oblíbené spodní prádlo

Chlapecké spodní prádlo je důležitou součástí šatníků a prádelníků každého chlapečka nebo mladého muže. Ve spodním prádle tráví většinu dne, a proto by mělo být maximálně pohodlné a komfortní na dlouhodobé a každodenní nošení. Mezi spodní prádlo pro chlapce patří oblíbené boxerky, volné trenýrky nebo chlapecké slipy. Zatímco chlapecké boxerky a slipy mají upnutý střih a nosí se většinou pod sportovní nebo upnuté oblečení, chlapecké trenýrky se nosí v létě, na spaní nebo pod volné oblečení. Každý kluk má oblíbený druh spodního prádla. Chlapecké slipy stále patří mezi oblíbený druh spodního prádla.

Chlapecké slipy 2
Slipy se nosí pod upnuté oblečení.

Chlapecké slipy jsou oblíbené zejména kvůli svému střihu

Chlapecké slipy patří mezi stálice a jsou vhodné především pro menší chlapce. Jsou oblíbené zejména díky svému střihu. Mají v pase a kolem nohaviček všitou gumu. Právě díky gumě v pase a kolem nohaviček se skvěle natáhnou a přizpůsobí se každé postavě. Střih je vybroušen tak, aby gumky neřezaly a byly maximálně pohodlné. Chlapecké slipy jsou vhodné zejména pro menší chlapečky nebo batolata. Nosí se zejména při učení na nočník a při přechodu z plenek na nočník. Jsou skvělým prostředkem pro motivaci dětí chodit na nočník. Aby byly slipy pohodlné a příjemné na nošení, musejí být ušity z kvalitního materiálu.

Chlapecké slipy 1
Bavlněné slipy jsou pohodlné.

Chlapecké slipy z bavlny jsou příjemné na nošení

Chlapecké spodní prádlo vybírejte zejména s ohledem na použitý materiál a s ohledem na citlivou dětskou pokožku. Pokožka s rozumí zejména s přírodními vlákny jako je bambus, bavlna, bio bavlna nebo modal. Přírodní materiály skvěle odvádí pot od těla jsou vhodné pro děti s citlivou pokožkou. Navíc jsou příjemné na nošení a mají antibakteriální účinek. K těmto přírodním materiálům se přidává zejména elastan, který á schopnost pružnosti tkaniny a spodní prádlo je pružné a přizpůsobí se postavě. Střih chlapeckých slipů je také důležitý, vybírejte tak spodní prádlo s plochými švy, které nedráždí pokožku. Ať už si vyberte jakýkoli druh spodního prádla, přejeme šťastný výběr.