Lifestyle
Bavlněné dívčí pyžamo je zárukou kvalitního spánku

Bavlněné dívčí pyžamo je zárukou kvalitního spánku

Pokud máte doma holčičku nebo už větší slečnu, která je stále v pohybu a má spoustu zájmů. Měl by pro ni být důležitý odpočinek a spánek, jako kvalitně strávený čas na regeneraci organismu. Nejlepší způsob je skvěle zregenerovat je kvalitní a ničím nerušený spánek. Aby byl spánek kvalitní, měl by být nepřerušovaný, jedině tak dokáže plně nabít energii a vaše dítě se bude budit s dobrou náladou. Pro kvalitní spánek je nezbytné kvalitní dívčí pyžamo. My si často neuvědomujeme, že pohodlné dívčí pyžamo dokáže ovlivnit úroveň kvality odpočinku. Renomované značky a výrobci spodního a nočního prádla proto dbají na kvalitní materiál svých výrobků. Mezi nejznámější značky patří Cornette, Pleas, Vamp, Luna.

dívčí pyžamo

Dívčí pyžamo musí být pohodlné

Dívčí pyžamo, noční košile, nebo overal?

Většina dětí i dospělých obléká noční prádlo a přizpůsobuje výběr střihu ročnímu období. Rodině volí pro své dcery buď dívčí pyžamo s krátkým rukávem a kraťasy. Tento střih je vhodný zejména pro letní měsíce, kdy teploty i v budově dosahují k třiceti stupňům. Naopak v zimním období roku dávají přednost dívčím pyžamům v dlouhé variantě rukávu a nohavic, případně s ¾ nohavicemi. Noční košile jsou vhodné na letní měsíce, neboť jsou volné a pohodlné. Overaly jsou samostatná kapitola a jsou zase vhodné pro děti, které se v noci odkopávají. Overal zaručí, že dětem nenastydnou záda a budou v teple po celou noc. 

dívčí pyžamo

Dívčí pyžamo z bavlny je příjemné na dotek

Dívčí pyžamo s veselými motivy potěší

Zeptejte se vaší dcery, jaké dívčí pyžamo by si přála a podle toho jí vyberte to nejlepší. Nebo ji překvapte dívčím pyžamem s jejím oblíbeným pohádkovým nebo filmovým motivem. Každá slečna má ráda roztomilost, takže se rozhodně trefíte do vkusu. N a trhu je v dnešní době nepřeberné množství střihů, stylů a barev s nejrůznějšími motivy pro batolata, až po velké slečny. Některé značky nabízí také stejné dívčí pyžama pro mámu a dceru. Je skvělé být na stejné vlně. Přejeme Vám a vašim dětem sladké sny a krásné ráno v pohodlném pyžamu.