Sport
Trenky Andrie vás překvapí v každém detailu

Trenky Andrie vás překvapí v každém detailu

Muži a výběr oblečení a spodního prádla, to je kombinace, která mnohdy nejde dohromady. Je všeobecně známo, že většina mužů nerada vybírá, zkouší nebo hledá spodní prádlo, oblečení a jiné doplňky. Většina z nich se spokojí s výběrem jeho partnerky se známým tvrzením, že pro módu nemají ten správný cit, jako má žena. Ovšem existují i muži, kteří si skvěle poradí s výběrem spodního prádla. Takový muž dokáže ocenit kvalitu, perfektní střih a materiál. Mezi oblíbené druhy spodního prádla pro muže patří především volné trenýrky. Značka Andrie nabízí na trhu volné trenky Andrie, které přináší svěží design skloubený do pohodlí bavlněného materiálu.

Trenky Andrie jsou pohodlné.

Trenky Andrie poskytují maximální komfort

Střih trenek Andrie je navržen pro náročné muže, kteří mají rádi volnost a komfort při pohybu. Značka Andrie je na trhu před 20 let a za tu dobu stihla vypracovat střih trenek Andrie k dokonalosti. Trenky mají spousty vychytávek a komfortní, léty ověřený střih, který nepřekáži v pohybu, a skvěle sedne pod oblečení. Střihu dominuje široká guma v pase, která nikde netlačí a je jemná. Díky gumě trenky v pase nesjíždí a přizpůsobí se postavě. Trenky Andrie mají funkční poklopec a po bocích mohou mít rozparky nebo jsou bez rozparků. Střih trenek s rozparky volí především muži se silnějšími stehny. Naopak užší střih bez rozparků je pohodlné pro muže se sportovnější postavou.

Trenky Andrie jsou s rozparky nebo bez nich.

Trenky Andrie jsou praktickým dárkem

Nevíte jaký dárek vybrat a vymyslet pro svou drahou polovičku? Zkuste muži darovat spodní prádlo a trenky Andrie. Uvidíte, že bude potěšen, že nebude muset jezdit po obchodech a vybírat z široké škály nejrůznějších vzorů a značek.  Navíc pro milovníky českých nápisů jsou trenky Andrie jako stvořené. Každoročně firma Andrie přichází na trh s vtipnými trenýrkami s potiskem obrázků, které mají navíc vtipný a česky psaný slogan. Díky tomu máte originální a zároveň praktický dárek například pod stromeček, k narozeninám nebo ke svátku.