Lifestyle
Jak správně vybrat pohodlné pánské trenky?

Jak správně vybrat pohodlné pánské trenky?

Víte co potřebujete vědět o výběru materiálu, velikosti a střihu pánských trenek, aby nám to ulehčilo vybrat ten správný kousek, značku a střih? Najít to správné a pohodlné spodní prádlo pro muže může být někdy značný problém. Proto vám shrneme pár poznatků a tipů jak se nespálit a vybrat si kvalitní prádlo v pohodlném střihu. Přitom nezáleží na tom, zda jste mu, který preferuje upnuté spodní prádlo, jako jsou boxerky nebo slipy, nebo zda jste zastánce volného střihu trenýrek. Pro výběr kvalitního spodního prádla se musíte držet základních pravidel. Pánské trenky musí mít kvalitní materiál, perfektní střihu a odpovídající velikost. Jedině tak vyberete dobře!

pánské trenky
Správné trenky zaručí pohodlí.

Pánské trenky a jejich střih a typ závisí na postavě

Při výběru spodního prádla a pánských trenek dejte na správný výběr střihu. Všeobecně existuje více střihů, mezi základní patří užší střih a širší střih, dále pak střih s rozparky a bez rozparků. Upnutý střih bez rozparků preferují hlavně muži, kteří inklinují k přiléhavějšímu spodnímu prádlu, ale neradi nosí upnuté boxerky nebo slipy. Volnější střih po bocích s rozparky je oblíbený u mužů, kteří milují volnost, pohodlí a ležérní styl. Výběr střihu pánských trenek se odvíjí také od postavy. Muži s atletickou postavou si mohou dovolit upnutější pánské trenky. Naopak muži se silnějšími stehny dávají přednost volnému střihu po bocích s rozparky.

trenky pro pány
Trenky pro pány jsou volného střihu.

Volbu materiál si pečlivě promyslete

Abyste se cítili pohodlně a komfortně měly by být pánské trenky vyrobeny z příjemného materiálu. Výběr materiálu se hodně odvozuje od účelu, při kterém trenky nosíme. Při sportu a sportovních aktivitách vybírejte pánské trenky vyrobené z rychleschnoucího a funkčního materiálu. Ten podvádí pot od těla a více pruží. Sportovní aktivity si tak užijete v maximálním komfortu. Přírodní materiály, jako je bavlna nebo bambus, je zase příjemnější k pokožce a na dotek. Pánské trenky vyrobené z bavlny se hodí na každodenní nošení do práce nebo na doma. Bavlněné pánské trenky jsou vhodnější pro nenáročné aktivity. Přejeme vám šťastnou ruku při výběru.