Lifestyle
Spodní prádlo Andrie je skvělým dárkem k Valentýnu

Spodní prádlo Andrie je skvělým dárkem k Valentýnu

Na den svátku svatého Valentýna vyměňte klasické bavlněné spodní prádlo za prádlo s jemnou krajkou nebo za vtipné prádlo se zamilovanými obrázky. Dámské i pánské spodní prádlo může být odvážné ale i vtipné a zaujme na první pohled. Chcete se partnerovi líbit a příjemně ho překvapit? Zvolte na svátek svatého Valentýna valentýnské spodní prádlo Andrie. Prádlo Andrie je charakteristické zejména vtipnými vzory se zamilovaným motivem, příjemným kvalitním materiálem a výraznými barvy. Mezi barvy dominuje červená, černá, rudá nebo růžová. Nechybí srdíčkové motivy, humorné potisky a zamilované obrázky. Valentýnské trenýrky a kalhotky, které se řadí k oblíbeným dárkům, rozhodně stojí za vyzkoušení.

andrie
Trenýrky Andrie jsou oblíbeným dárkem

Darujte valentýnské trenýrky Andrie

Originálním dárkem pro muže jsou valentýnské trenýrky Andrie. Trenýrky jsou ušity z kvalitního materiálu z čisté bavlny, díky tomu jsou příjemné na nošení a hodí se prakticky na každou příležitost. Trenýrky Andrie mají v pase širokou gumu, která ovšem netlačí. Trenýrky mají dole mírně se rozšiřující střih. Po bocích mohou a nemusí být malé rozparky pro ještě větší komfort při nošení. Pro vyznavače upnutějšího střihu je možné zvolit valentýnské boxerky, které jsou přiléhavé a hodí se pod více přiléhavé oblečení. Spodní prádlo Andrie se ale také zaměřuje na ženy, které může drahá polovička potěšit originálními kalhotkami z valentýnské kolekce, které mají vtipný obrázek.

andrie
Valentýnské kalhotky Andrie jsou zábavné

Originální barvy a potisky valentýnského prádla

Valentýnské spodní prádlo pro muže ale i ženy se může pochlubit pestrými barvami, vtipným motivem i provedením. K oblíbeným valentýnských barvám patří všechny odstíny růžové a červené. Pro odvážnější je valentýnské spodní prádlo Andrie opatřeno vtipnými obrázky s českými texty. Tyto obrázky jsou většinou s motivem zvířátek, srdíček nebo postaviček a jsou umístěny na pravé nohavici. Méně odvážnější si mohou vybrat z decentních vzorů proužků nebo z jednobarevného provedení. Valentýnské spodní prádlo představuje praktický, roztomilý a zároveň cenově dostupný dárek. Mohou po něm sáhnout všichni, kteří chtějí svého partnera nebo kamaráda.