Lifestyle
Italská kvalita, oblíbené spodní prádlo Lormar vás okouzlí svým vzhledem

Italská kvalita, oblíbené spodní prádlo Lormar vás okouzlí svým vzhledem

Výběr správného spodního prádla, podprsenek a kalhotek je opomíjená věc. Spodní prádlo by mělo být kvalitní, nikde neškrábat, netlačit, neboť je v přímém kontaktu s pokožkou po celý den. Mělo by být tak maximální komfortní a příjemné na nošení. Představujeme Vám italskou značku Lormar, která tyto vlastnosti do puntíku splňuje. Módní značka Lormar se specializuje především na výrobu spodního a nočního prádla. Krajka a týl hraje u značky Lormar velikou roli. Skvěle doplňuje luxusní vzhled spodního prádla a propůjčuje tak spodnímu prádlu pohodlnost a luxusní vzhled. Lormar je nejznámější módní značkou v Itálii a je bezesporu značkou kvality, komfortu a krásy. Značka Lormar nabízí několik desítek modelů, lišících se podle střihu a kolekce.

Lormar

Značka Lormar je oblíbená

Nová kolekce Lormar extra

Značka Lormar přichází každoročně s novými kolekcemi spodního prádla, které se liší především materiálem a barvami a jsou tematicky zaměřené zejména na roční období a s nimi souvisejícími trendy. Nová jarní kolekce Lormar Extra přináší hlavně jednoduchost a střízlivý přitom rafinovaný vzhled spodního prádla. V nabídce extra kolekce najdete klasické kalhotky, brazilky, tanga a rafinované jednoduché podprsenky. Spodní prádlo je doplněno rafinovaných poloprůhledným týlem, který dokresluje jednoduchost a decentnost celé kolekce. Obvod podprsenek se skládá ze dvou navzájem se překrývajících látek, které dotvářejí jednoduchý vzhled.

Lormar

Značka Lormar představuje italskou kvalitu

Stálá kolekce spodního prádla Lormar

Mimo tematických a sezónních kolekcí spodního prádla má značka Lormar také stálou kolekci spodního prádla. Stálá kolekce stálého spodního prádla je mezi zákaznicemi velmi oblíbená, neboť obsahuje ty nejžádanější a léty ověřené střihy podprsenek a kalhotek v neutrálních barvách jako je například černá, bílá a tělová. Ve stálých kolekcích nesmí chybět také krajkové detaily a doplňky s průhledného týlu. V nabídce značky Lormar najdete push-up podprsenky, gelové a krajkové podprsenky. Na své si přijdou i milovnice podprsenek bez ramínek či nevyztužených podprsenek. V nabídce jsou zastoupeny také kalhotky různých střihů, zejména klasické kalhotky, tanga nebo kalhotky v oblíbeném brazilském střihu. To vše v různých barvách, střizích, vzorech a velikostech.