Lifestyle
Rieker obuv je tradice, která Vašim nohám sedne

Rieker obuv je tradice, která Vašim nohám sedne

Obout se dobře a kvalitně se dnes, naštěstí, dá naprosto jednoduše. Boty, které nosíme, určují i jak se budeme cítit, proto jejich volbu rozhodně není třeba podcenovat. Jednou z nejtradičnějších značek v Evropě je Rieker, původem z Německa, později etablován ve Švýcarsku. Rieker obuv se však vyrábí už i na Slovensku a díky kvalitním výrobním postupům a následováním módních trendů patří stále mezi obuvnické lídry. Rieker obuje mladé aktivní rodiče a také vitální prarodiče. Je prostě rozmanitý. Kolekce Rieker přitom pokrývá všechny typy obuvi – tenisky, polobotky, sandály, pantofle, kotníkovou obuv i kozačky. Bohatý je také doplňkový sortiment.

Rieker
RIEKER DÁMSKÉ POHODLNÉ ESPADRILKY

Rieker obuv má plno skvělých funkcí

Rieker obuv je známá tím, že je poměrně lehká – podrážky tenisek i svršky jsou velmi flexibilní a jsou Vám skvělou oporou i během náročných dnů. Stélky jsou měkké, mají takzvané memory soft, tedy paměťovou pěnu, díky které se stélka chodidlu po čase přizpůsobí. Svršky přicházejí tradičně ve všech materiálech, od kůže (semiš, nubuk) přes syntetiku až po lehké textilní modely. Hlavně v létě oceníte jejich prodyšnost!

Přestože se Rieker obuv může někomu zdát konzervativní, pravdou je, že barev a nových stylů se nebojí. Výsledný produkt je sice takovou „klasikou“, ale v detailech se výrobce snaží přiblížit aktuálním požadavkům módy. Nade vše však klade pohodlí. Ať se Vám v létě a zimě kráčí co nejlépe!

Rieker

Kvalita

Přestože Rieker boty nepatří mezi nejlevnější, investovat do kvality se v případě nohou vyplatí. Správná chůze a správné držení těla jsou pro každodenní život zapotřebí a odráží se od nich i Vaše celková kondice. Celoročně oceníte na svých nohou komfortní tenisky, v létě komfortní sandály a pantofle. Přestože v zimě je třeba nohy zachumlat a před mrazem chránit, kozačky a kotníkové boty s funkcí prodyšnosti zajistí správné klima Vašim nohám v jakémkoli prostředí. Našli jste modely s visačkou „Rieker Tex“? Výborně. Potom mají Vaše boty technologii Tex membrány, díky které je z boty odpuzována vlhkost a zároveň mají nohy dost možností „dýchat“. Kdo by už potřeboval v obuvi nevábné prostředí, ve kterém se vlhkost mísí se zápachem? Také boty s kožíškem mohou mít všechny vlastnosti Tex membrány! Kotníčková obuv a kozačky jsou hnací silou značky Rieker během chladných měsíců. Zajímavé designy, moderní sáry, trendové podrážky (tuto sezónu „letěly“ ty hrubé) – zima s Riekerem bude hrát všemi barvami!

Přehoupli jste se s Rieker do léta? Čekají na Vás klasické sandály na platformě či na klínu nebo ležérní i elegantní pantofle. Barvy, vzory, které snadno zkombinujete, jsou bonusem k celkové kvalitě.