Lifestyle
Pánský nátělník využijete jako funkční část oblečení pro každou příležitost

Pánský nátělník využijete jako funkční část oblečení pro každou příležitost

Klasické pánské nátělníky mají stejný význam jako klasické spodní prádlo jako jsou trenýrky, boxerky nebo slipy. Najdeme je prakticky v každém šatníku moderního muže. Proč je tomu tak? Má to mnoho důvodů. Pánský nátělník je důležitý jako první podvlékací vrstva oblečení a chrání tak tělo před chladem v zimních měsících anebo naopak teplem v létě. Pánský nátělník zabraňuje nežádoucímu pocení a nevzhledným mapám na oblečení, zejména na košili. Sousta mužů se navíc cítí pohodlněji a lépe, pokud si pod oblečení oblečou nátělník. Zejména pak muži, kteří nosí častěji košile, zabrání tak nežádoucím odřeninám a průsvitnosti oblečení.

Pánský nátělník
Pánský nátělník může být i funkční

Pánský nátělník jako funkční doplněk pro aktivní muže

Pánský nátělník je vhodný zejména pro aktivního muže, který je neustále v pohybu. Může být vyroben jak z bavlněných materiálu, tak ze sportovních materiálu s funkčnímu vlastnosti. Pánský nátělník z bavlny je příjemný na dotek, je vhodný pro alergiky a muže s citlivou kůži. Bavlněný nátělník je prodyšný a příjemný na nošení. Oproti tomu nátělník z umělých vláken s funkčními vlastnosti dokáže udržet pokožku v such, odvádí pot od těla. Nelepí se na tělo a umožňuje průchod potu ven od těla. Pro muže sportovně založené určitě vybírejte z funkčních materiálu, který dokáže být při sportu příjemný a praktický.

Pánský nátělník
Pánský nátělník má mnoho střihů

Pánský nátělník s kulatým výstřihem nebo s výstřihem do V?

Stejně jako u spodního prádla, tak i u nátělníků existují mnoho střihů. Díky tomu se stává pánský nátělník variabilním doplňkem pod jakékoli oblečení s jakýmkoli střihem. Klasický nátělník má střih bez rukávů, je ušit jako přiléhavý na tělo nebo jako volnější. Můžete si vybrat jak z kratších modelů, tak z modelů s delší délkou pro vysoké muže. Oblíbený střih je také s prodlouženým zadním dílem. Díky tomu se nátělník nepříjemně nevykasává z kalhot. Mezi střihy dominuje zejména stři s kulatým výstřihem, který se hodí pod vrchní oblečení, které není rozhalené. Naopak například pod oblečení s výstřihem se bude spíše hodit nátělník s výstřihem do V.