Lifestyle
Pánské voňavky přitahují ženy

Pánské voňavky přitahují ženy

     Vůně je neviditelnou součástí našeho osobního stylu. Má silný vliv na to, jak nás lidé cítí, uvědomují si naši přítomnost a pamatují si nás. Kvalitní kolínská voda nabízí muži několik atributů. Od zvýšení přitažlivosti až po dobré pocity ze sebe sama a svého sebevědomí. V práci, během obchodního jednání nebo na nějaké společenské akci. Pánské voňavky ovšem pravidelně používá jen asi čtvrtina mužů. Proč tomu tak je?

     Za hlavní důvod se považuje nedostatek základních informací a vzdělání v této oblasti. Většina mužů, kteří používají kolínské vody a parfémy, to dělá proto, že měli otce nebo jiný mužský vzor, ​​který je do této každodenní praxe přivedl a motivoval jejich první kroky. Kromě toho existuje silný strach z nadměrného používání vůní a z toho plynoucích důsledků, které se můžou šířit negativní pověstí v jeho nejbližším okolí. Naštěstí se to mění. Muži se orientují v nabídce pánských voňavek, jakou si pořídit a jak je citlivě používat.

pánské voňavky
Používáním vůně jsou muži pro ženy atraktivnější

Pánské voňavky vyvolávají emoce

     Důvodů pro muže, proč se rozhodnout pro určitou voňavku a používat ji je několik. Používání vhodné vůně ve vhodné situaci zvýší nejen přitažlivost, ale obecně také důvěru mužů u žen. Používáním vůně jsou muži pro ženy atraktivnější. Při výběru partnera je pro ženy nejdůležitější čich. Mnohé studie naznačily, že zatímco vizuální podněty jsou pro muže při výběru partnerky nejdůležitější, vůně je pro ženy tím nejsilnějším faktorem při výběru mužů. Muž používá především oči, zatímco žena hlavně svůj nos a čichové buňky vysílající impulsy do jejího mozku.

pánské voňavky
Pánské voňavky jsou povinným vybavením každého chlapa

Příjemná vůně umocňuje celkový dojem

   Charakter pánské voňavky a její vůně vyvolává různé vzpomínky u žen. Jak voněl můj otec, jak chlapec na prvním setkání, jak mě objal můj manžel před odchodem do práce a jak se manželka těší na jeho návrat. Vůně v nás vyvolávají různé abstraktní obrazy. Příjemné i ty jiné. Příjemná vůně pánské voňavky umocní váš celkový dojem, jakým asi jste mužem. Dobré oblékání zvýší vaši sebedůvěru. Cítíte se jednoduše lépe, když vypadáte hezky. Pánská voňavka umocní tento pocit. Budete mít jistotu, že nejen dobře vypadáte, ale také příjemně voníte.