Lifestyle
Pánské trenky Andrie nesmí chybět v šatníku moderního muže

Pánské trenky Andrie nesmí chybět v šatníku moderního muže

Téměř každý moderní muž miluje skvěle padnoucí spodní prádlo. V prádelníku by neměly chybět všechny typy spodního prádla, přes volné trenýrky po upnuté boxerky a slipy. Každý tento druh spodního prádla v sobě skrývá své výhody, které plynou ztohopři jaké činnosti každý typ spodního prádla nosíme. Boxerky ocení zejména muži, kteří upřednostňují upnutý střih spodního prádla. Boxerky se nosí zejména pod přiléhavé oblečení, protože nikde nepřekáží a dokonale se přizpůsobí postavě. Slipy jsou vhodné při jakýchkoli sportovních aktivitách. Naproti tomu volné trenky ocení muži, kteří mají rádi pohodlí a volnost při každém pohybu. Trenky jsou určené hlavně pod volnější a ležérnější oblečení. Pánské trenky Andrie patří mezi muži k vyhledávané značce českého spodního prádla.

pánské trenky Andrie
Pánské trenky Andrie Vás překvapí výběrem vzorů a velikostí.

Spodní prádlo značky Andrie 

Spodní prádlo značky Andrie patří mezi přední a oblíbené výrobce spodního prádla. Vznik značky Andrie se datuje k roku 1994. Na českém trhu se spodním prádlem je tak tato značka již 25 let. Spodní prádlo a zejména pánské trenky Andrie se těší velké oblibě mužů. Spodní prádlo je kvalitní díky použitému 100% bavlněnému materiálu, který dobře saje a je příjemné na každodenní nošení. Díky kvalitnímu zpracování a skvělé kvalitě použitého materiálu si prádlo drží tvar, barvy i potisk i po mnoha vypráních.

pánské trenky Andrie
Pánské trenky Andrie se těší velké oblibě mužů.

Pánské trenky Andrie a aktuální kolekce  

Pánské trenky Andrie Vás překvapí výběrem vzorů a velikostí. Spodní prádlo se vyrábí od velikosti M až po velikost 4XL. Na výběr je z mnoha vzorů, např. kárko, puntíky, obrázky, jednobarevné nebo abstraktní vzory. Značka Andrie vydává 4krát ročně katalog výrobků, které jsou tematicky zařazeny do čtyř ročních období – jaro, léto, podzim a zima. Vzory jsou tak průběžně obměňovány a díky tomu je na výběr z velkého množství designu a barev.  Přesvědčte se sami a pořiďte si kvalitní spodní prádlo Andrie za přijatelnou cenu.