Lifestyle
Dopřejte si pohodlí se slipy Andrie

Dopřejte si pohodlí se slipy Andrie

Jsou pánské slipy přežitek, nebo oblíbené spodní prádlo? Mnoho mužů nedá na slipy dopustit a těší se stále velké oblibě. Slipy mají tvar písmena V a na rozdíl od boxerek nebo volných trenýrek nemají na stehnech nohavičky. Slipy se začaly šít už v roce 1935 v Chicagu náhrada suspenzoru. Odtud se pak rozšířily do celého světa. Jejich hlavní výhodou je, že se hodí pod přiléhavé oblečení, sportovní oblečení a na příležitosti, kdy je vhodné, aby spodní prádlo nikde nepřekáželo, nehrnulo se a bylo pod přiléhavým oblečením decentní nebo neviditelné. Slipy Andrie toto splňují zejména díky perfektnímu střihu a použitému materiálu. Slipy Andrie se díky střihu skvěle přizpůsobí postavě, nikde nepřekáží žádná látka a slipy tak poskytují volnost při jakékoli pohybové aktivitě. Díky tomu se v nich budete cítit komfortně a pohodlně.

slipy Andrie
Slipy Andrie jsou velice pohodlné.

Modalové slipy Andrie pro ještě větší komfort při nošení

Výběr materiálu u spodního prádla je neméně důležitý. Na trhu existuje řada materiálů, zejména bavlna, modal, bambus, funkční materiály, lycra nebo elastan.  Modal je vlákno, které je vyrobené z celulózy. Základní surovinou pro jeho výrobu je bukové dřevo. Modalové slipy Andrie jsou perfektní volbou pro muže, kteří hledají ještě větší komfort při nošení. Modal také lépe odvádí vlhkost od těla a zaručují tak pocit vyššího komfortu. Ve srovnání s klasickou viskózou jsou modalové slipy Andrie tolik nemačkají, jsou odolnější vůči mechanickému poškození a jsou jemnější, prodyšnější a pohodlnější na nošení.

slipy Andrie
Modalové slipy Andrie jsou prodyšnější a jemnější.

Velký výběr vzorů a střihů

Slipy se šijí v mnoha provedeních. Na výběr je z vysokého střihu, nízkého střihu, slipy s push-up efektem, s klasickým váčkem nebo s anatomickým váčkem. Slipy Andrie mají léty ověřený střih, můžete si vybrat ze střihu s obšitou gumou v pase nebo z efektní přiznanou neobšitou gumou v pase. Překvapí Vás také široká škála barev a velikostí od velikosti M až po velikost 3XL.  Slipy jsou klasikou a neměly by chybět v šatníku žádného muže.