Lifestyle
Chlapecké tílka ochrání vaše děti před chladem

Chlapecké tílka ochrání vaše děti před chladem

Vybrat to správné a pohodlné spodní prádlo a tílka pro své děti může být těžký oříšek. Spodní prádlo a tílka se většinou nosí jako podkladová vrstva pod vrchním oblečením a mají tak přímý styk s pokožkou. Vaše děti zůstane v pohodlí za každého počasí. Zejména chlapecké tílka by měly splňovat nejpřísnější vlastnosti a nároky na kvalitu. Pro pocit pohodlí se nátělníky vyrábějí z bavlněných materiálů a z úpletu, který je vhodný pro alergiky a poskytují tak maximální komfort při nošení. 100% bavlna zaručí, že budou tílka příjemné na nošení a nebudou nikde škrábat.

chlapecké tílka
Chlapecké tílka pro pocit pohodlí a komfortu.

Chlapecké tílka jako vrchní vrstva oblečení

Chlapecké tílka se nosí i jako vrchní konečná vrstva oblečení, zejména v parných letních měsících, hlavně ke kraťasům nebo kalhotám, kdy je v klasickém tričku horko. Chlapecké tílka se tak staly populární, šijí z barevných úpletů, nebo z úpletů s potiskem obrázků. Střih tílek by měl být přiléhavý a delší, tak aby se tílko nošením nevykasávalo. Děti milují vzory a moderní designy. Obrázkové tílka si tak lehce zamilují a nebudou chtít nosit jiné.

chlapecké tílka
Chlapecké tílka Pleas jsou kvalitní.

Tílka od různých výrobců, velikostí a provedení

Na českém trhu existuje řada výrobců spodního prádla a tílek. Česká firma Pleas se řadí mezi oblíbené výrobce spodního prádla a tílek. Chlapecké tílka Pleas se vyrábí ze 100% bavlněného materiálu z jemnožebrového úpletu té nejvyšší kvality. Materiál na ně použitý je česaná bavlna, která je hladká, příjemná a komfortní na nošení. České tílka můžete sehnat v jednobarevném provedení, ale také v provedení s potiskem obrázků. Na výběr je široká škála velikostí od velikosti 92 až po velikost 176. Nebojte se vyzkoušet českou kvalitu, budete příjemně překvapeni dlouhou životností výrobků a prvotřídním zpracováním a ušitím.