Lifestyle
Vystřelené kšandy nejsou nic příjemného, buďte opatrní

Vystřelené kšandy nejsou nic příjemného, buďte opatrní

Lidé jdou s dobou a dnešní doba je uspěchaná. Děláme zbytečné a zbrklé chyby, které potom mají následky. Některé následky jsou menší, ale některé mohou být opravdu vážné. Proč zbytečně stresovat sebe a ostatní. Pokud nastane situace, kdy je opravu potřeba spěchat, snažte si u v tom spěchu být opatrní, ať si neublížíte. Stačí danou činnost jen o trochu více promyslet.

kšandy
Kšandy jsou mimořádně stylové.

Oblékáte se na společenskou událost. Rozhodli jste se, že si na sebe vezmete kšandy, které vám již dlouho leží ve skříni. Času máte akorát na obléknutí a vyražení do víru velkoměsta. Kalhoty kupodivu skvěle padnou i když je to pár let co jste je měli na sobě, košile krásně vyžehlená v nich vypadá stylově a je řada na kšandy.

Neposedné kšandy a jak na ně

Kšandy berete do ruky a různě se vám točí. Nevíte pořádně jakou stranou patří, snažíte se nastavit velikost, protože jste od té doby co jste je měli na sobě trochu povyrostli. Když už šle zkoordinujete, máte je připnuté vzadu a zbývá poslední klipsna vepředu. Sebevědomě přetáhnete pás dopředu, zacvaknete a v tu chvíli vyletí do vzduchu. Jenže pozor, kšandy by nemuseli vyletět do vzduchu, ale také do oka a to by byla teprve bolest. Pásek doma nemáte, spoléhali jste na šle, marně nevíte co s tím.

kšandy
Kšandy při špatné manipulaci mohou i ublížit.

Zkoušíte činnost opakovat a znova vám kšandy vystřelí. Kalhoty vám padají a samotné si je vzít nemůžete. Nastává panika, zkoumáte klipsnu co s ní je v nepořádku, u toho se ve spěchu říznete o zoubky. Často se stává, že je problém v klipsně, která je špatně ohlá a proto kalhoty nedrží jak má. Zachovejte klid, najděte kleště a pokuste se ohlý kus kovu vrátit na svoje místo. Opatrně! Opravdu opatrně protože jste už určitě poučení z předchozích výstřelů, si šle vyzkoušejte. Doufáme, že vám tyto rady pomohli, a nepřestanete šle používat ve svých outfitech.