Bydlení a zahrada
Moderní svítidla na sezónu 2015/2016

Moderní svítidla na sezónu 2015/2016

svítidla
Dekorativní lustry krásně oživí váš obývák

Lampy v našich domácnostech nejsou jen funkční, ale i estetickou záležitostí a to je ten hlavní důvod, proč podléhají každoročním módním trendům. Mnoho lidí si potrpí na tom, aby svítidla neplnila jen funkční, ale i estetické požadavky. Někteří lidé chtějí, aby byl jejich interiérový design v souladu s nejnovějšími trendy v této oblasti.

Pokud zařizujete svůj nový byt, anebo jednoduše toužíte po změně, přečtěte si náš dnešní článek, ve kterém odpovídáme na otázku „Jaké lampy jsou moderní v sezóně 2015/2016“.

 

Svítidla v retro stylu

svítidla
Retro design zahrnuje i retro svítidla

Tak, jako i v jiných oblastech, dostává se i v oblasti interiérového designu do popředí oblíbený retro styl. Ten ovlivnil i vývoj svítidel. Pokud se vybavení vašeho bytu nese v duchu retra, můžete do něj zakomponovat i svítidla v tomto stylu, kterých je veliký výběr.

Nadrozměrné velikosti a extravagantnost

Co si pod tímto pojmem představit? V první řadě „retro“ znamená extravagantnost – a to v každém směru, ať již jde o barvy, vzory, velikosti anebo materiály, z nichž jsou svítidla vyrobena. IN jsou především svítidla v nadrozměrných velikostech, která tvoří dominanci v celé místnosti.

Svítidla a stínidla

Pokud se nechceme ubírat tímto směrem, alternativou jsou svítidla s velice zajímavě řešenými stínidly. Ty mohou být provedeny různými technikami, např. s foto potiskem, retro vzory, popř. vlastnoručně zhotovenou dekorací. Záleží jen na vaší fantazii, jaké stínidla použít.

Tags :