Svatba
Svatební líčení svěřte profesionálům

Svatební líčení svěřte profesionálům

líčení
Vybrat to nejlepší svatební líčení pro vás vám pomůže profesionální vizážistka!

Zvládáte své každodenní líčení na jedničku, vaše kolegyně vám ho neustále chválí a vy se díky němu cítíte sebevědomější a krásnější? V takovém případě vás může začít lákat myšlenka, že i líčení na svatbu zvládnete sama. Vždyť ušetříte nějaké peníze a budete mít make-up přesně podle svých představ. Chyba!

Proč radši líčení od odborníka?

I ty skutečně nejzkušenější profesionální vizážistky přiznávají, že líčení během svého svatebního dne svěřili radši do rukou svých kolegyň. Stres ze svatby je totiž něco, co neroztřese pouze vaše srdce ale i vaše ruce, a tak výsledek nemusí být vůbec takový, jaký jste si na začátku představovali. I kdyby se vám přeci jen podařilo vytvořit dokonalé líčení, se kterým byste byla spokojená, u méně kvalitních přípravků se velmi lehce může stát, že vám make-up nezůstane neporušený během celého dne i noci.

Zkouška líčení? Jednoznačně ano!

I navzdory tomu se obáváte svěřit své líčení do rukou někoho jiného? Tento strach vám může pomoci překonat zkouška líčení. Ta se většinou koná přibližně měsíc před svatbou, protože její součástí je i zhodnocení stavu pleti vizážistkou a následné doporučení na vylíčení některých drobných dokonalostí no a na to potřebujete dostatek času.

líčení
Aby bylo líčení opravdu dokonalé, pečujte o pleť už před svatbou

Během této zkoušky líčení nebudete v žádné časové tísni, a tak budete moci své vizážistce dopodrobna vykreslit, jaký make-up si představujete, jak by měl ladit s vašimi šaty, účesem, doplňky a kyticí. Následně je běžnou praxí, že vizážistka si s vámi vyzkouší i několik možností, jak by líčení mohlo ve finální verzi vypadat a vy si vyberete ten nejlepší make-up, který vás bude „doprovázet“ během celého vašeho svatebního dne.

Až do data svatby…

Konec konců starostlivost o pleť bude až do data vaší svatby více-méně jen ve vašich rukách. Určitě byste neměla zapomínat na to, že důležité není jen krásné nalíčení v den svatby, ale i používání přípravků na starostlivost o pleť do té doby.

Tags :