Lifestyle
Nebaví vás nudné vzory, zvolte barevné Climber trenýrky

Nebaví vás nudné vzory, zvolte barevné Climber trenýrky

Nejen ženy, ale i muži sledují trend v oblékání a ve výběru spodního prádla. Muži si vybírají spodní prádlo podle příležitosti nebo ročního období. Mezi oblíbený kousky spodního prádla pro muže patří bezesporu volné trenýrky. Volné trenýrky jsou oblíbené jak na běžné nošení, tak na spaní. Muži si vybírají volné spodní prádlo zejména pod ležérní oblečení, aby podtrhli tak neformální styl oblečení. Pod upnutější oblečení se volí spíše slipy nebo boxerky, které obepnou postavu a skvěle se pod oblečením se tak nikde neshrnují. Mezi muži jsou oblíbené pro své kvalitní ušití volné Climber trenýrky českého výrobce.

climber trenýrky
České Climber trenýrky jsou kvalitní.

Česká kvalita, to jsou Climber trenýrky

Climber trenýrky patří mezi jedny z mála českých výrobků, které si získaly oblibu mezi muži díky kvalitnímu a preciznímu ušití, a perfektnímu zpracování. Climber trenýrky jsou na trhu už několik let. Střihu dominuje široká obšitá guma v pase, na které je našitá visačka s logem. Trenýrky mají po bocích rozparky, které ještě umocní už tak volný střih trenýrek. Zadní díl je bez středového švu a poskytuje tak maximální komfort při sezení. Climber trenýrky jsou oblíbené i jako trenýrky na spaní, jsou volné a nikde netlačí a neškrtí.

climber trenýrky
Climber trenýrky mají perfektní střih.

Trendy barvy, které nenudí

Climber trenýrky si oblíbí muži všech věkových kategorií. Jsou vyrobeny z kvalitního bavlněného materiálu popelínu. Popelín, ze kterého jsou trenýrky ušity, je jemná tkanina, která nemá potisk. Veškeré vzory jsou tkané přímo v látce. Vzporům dominují zejména kárka, kostičky, proužky nebo abstraktní vzory. Najdete zde velkou škálu barev od bílé, přes oranžovou, červenou až po modrou nebo černou. Z široké nabídky vzorů a barev si jistě vybere každý muž ty své pravé trenýrky. Ať už zralý nebo mladší muž, trenýrky Climber si oblíbí každý díky trendy moderním vzorům.