Cestování
Dovolená v Karibiku

Dovolená v Karibiku

Léto a letní dovolené se nám pomalu, ale o to jistější blíží a s nimi se blíží i čas vašeho odletu na dovolenou, kde vás nečeká nic, jen odpočinek, odpočinek a ještě jednou odpočinek. Například taková dovolená v Karibiku – je stále mimořádně oblíbená a my se ani nedivíme – překrásné karibské pískové pláže, pohádkově čisté moře s viditelností na desítky metrů a tropická příroda – to vše má zásluhu na tom, že Karibik označujeme jako ráj na zemi. Určitě na něj jen tak lehce nezapomenete a garantujeme vám, po dovolené strávené tam pro vás už žádná jiná destinace nebude dost dobrá. Rozhodovat se můžete hned mezi několika karibskými ostrovy – na výběr máte například velmi oblíbenou Jamajku, Kubu, Barbados, Guadaloupe nebo ostrov Svatá Lucie. Víme jedno – ani jeden z nich vás nezklame.

dovolená v Karibiku
Dovolená v Karibiku je stále mimořádně oblíbená mezi turisty.

Dovolená v Karibiku – ostrovy, na které nezapomenete

Dovolená v Karibiku láká turisty nejen na svou panenskou přírodu, ale také svými kulinářskými specialitami, vždyť kdo z nás by neznal světoznámý karibský rum. Milujete reggae? Pak si to určitě namiřte na Jamajku. Domácí obyvatelé jsou neuvěřitelně milí, usměvaví a srdeční. Kuba vás zas dostane svou rozmanitostí, je plná kontrastů a za srdce vás chytí i mnohé kulturní památky – za návštěvu určitě stojí hlavní město Havana. Dovolená v Karibiku bude stát za to i na ostrově Guadaloupe. Místní bylinkářky vám vědí připravit silné přírodní afrodisiakum, ale pokud jste spíše na přírodní krásy, pak je pro vás jako stvořený ostrov Svatá Lucie. Najdete tam dvě hory sopečného původu, v jejich okolí nedotčenou přírodu a také oblíbené termální lázně.

Karibik dovolená
Dovolená v Karibiku láká turisty na svou panenskou přírodu.

Dovolená v Karibiku může být pro každého

Pokud hledáte dokonalou dovolenkovou destinaci, doporučujeme Karibik – okouzlí i toho nejnáročnějšího turistu. Díky mořským vlnám, palmovým listem zavěšeným až k horkému písku a příjemnému vánku budete zaručeně toto místo doslova milovat. Dovolená v Karibiku je rájem pro vodní sporty a potápění. Vděčit za to můžeme neuvěřitelně čistému a průzračnému moři – pokud se ponoříte, pod hladinou uvidíte až do vzdálenosti 30 metrů. Za zkoušku stojí i romantická plavba lodí nebo si pronajměte jachtu. Počasí v Karibiku je horké a pak ještě žhavější, takže pokud milujete léto a teplo, nic vám nebrání sem přijít kdykoliv během roku. Dobrá zpráva pro teplomilných – ani v zimních měsících teploty neklesají pod 20 stupňů.