Lifestyle
Roztomilé dívčí kalhotky s potiskem si vaše princezny zamilují

Roztomilé dívčí kalhotky s potiskem si vaše princezny zamilují

Vybíráte dívčí kalhotky a spodní prádlo pro své princezny? Při výběru dívčího oblečení ale hlavně dívčích kalhotek jednoznačně rozhoduje kvalitní materiál. Měl by být příjemný na tělo a na nošení, odolný proti častému praní a zejména s vysokým obsahem přírodních materiálů, které budou vhodný i pro citlivou pokožku dětí. Ideální je 100% bavlna, nebo bavlna v kombinaci s elastanem, která zajistí maximální komfort při nošení. Kvalitní bavlněné kalhotky se také lépe udržují, perou a vydrží mnoho praní v nezměněném tvaru a kvalitě.

dívčí kalhotky
Dívčí kalhotky jsou bavlněné.

Roztomilé dívčí kalhotky s potiskem

Co se týče barev, pořád platí univerzální pravidlo, že holčičky mají oblíbenou růžovou barvu a kluci naopak modrou nebo zelenou barvu. V poslední době jsou ovšem „in“ univerzální barvy, které se hodí pro kluky i holčičky. Jedná se zejména o šedou, hnědou nebo hořčicovou barvu.  Nejoblíbenější jsou dívčí kalhotky s roztomilými potisky, puntíkové kalhotky nebo kalhotky s proužky a jednobarevné kalhotky. Menším holčičkám se líbí dětské motivy s potiskem zvířátek nebo pohádkovými motivy a naopak větším slečnám se líbí dívčí kalhotky v jednoduchém designu např. puntíky, proužky nebo srdíčka.

dívčí kalhotky
Dívčí kalhotky mají hravý design.

Střih a hravý design

Dívčí kalhotky mohou mít nejrůznější střihy. Nejoblíbenějším střihem je bezesporu vyšší střih kalhotek, které mají gumu v pase a gumky po bocích v tříslech. Tento střih sedí perfektně.  Oblíbené jsou také dívčí kalhotky s nohavičkami, které mají delší střih nohaviček. Na trhu existuje mnoho značek dívčího spodního prádla. Celobavlněné spodní prádlo vyrábí česká značka Pleas. Velice oblíbené jsou také italské dívčí kalhotky Emy, které jsou oblíbené pro svůj roztomilý hravý design a perfektní střih. Na dívčím spodním prádle ale určitě nešetřete. Kvalitní spodní prádlo a investice do něj může být na začátku vyšší, ale určitě se vyplatí. Kvalitní spodní prádlo vám pak vydrží mnoho praní a vaše děti se v něm budou cítit pohodlně po celý den.