Lifestyle
Triky, jak vybrat dokonalý dárek k narozeninám

Triky, jak vybrat dokonalý dárek k narozeninám

Také si lámete hlavu nad tím, jaký dárek k narozeninám vybrat, abyste oslavence skutečně potěšili a překvapily? Celé hodiny přemýšlíte, co by mu udělalo radost a stále vám absolutně nic nenapadá? Chodíte po obchodech, snažíte se najít inspiraci, ale to „pravé ořechové“ stále ne a ne najít? Ať se líbí, nabízíme vám pár triků, jak vybrat ten správný dárek (nejen) k narozeninám.

Plňte touhy oslavence

Zkuste během roku poslouchat daného člověka, zapamatujte si jeho přání a nebudete mít starosti, jaký dárek mu k narozeninám koupit. Pokud s ním netrávíte až tolik času, zeptejte se! Skutečně se potěší zejména tehdy, když se mu splní jeho přání a sny a to, o čem vždy snil najednou drží v rukou!

dárek k narozeninám
Ideálny dárek k narozeninám vyberete když s ní trávite dostatek času.

Méně je někdy více

Možná, že znáte všechny koníčky člověka, kterého chcete obdarovat, ale mnohem lepší řešení je soustředit se pouze na jednu, nejoblíbenější věc. Nespojujte několik zájmů, pořádně si tím zkomplikujete hledání dárku k narozeninám. Nekombinujte příliš – jednoduchost vyhrává

Myslete prakticky

Při vybírání dárku k narozeninám se zamyslete, zda je pouze estetický a u svého nového majitele bude jen tak zapadat prachem, nebo se dá také prakticky využít a oslavenec jej může často využívat. Nikdy nevybírejte dárek k narozeninám jen tak, aby udělal dojem. Raději kupte jednodušší možnost, která by i vás více potěšila.

dárek k narozeninám
Když vybíráte dárek k narozeninám, je vhodné uvažovat prakticky.

Nekupujte dárek k narozeninám na poslední chvíli

Ve stresu a v časové tísni určitě nekoupíte ten pravý dárek k narozeninám, jaký by vykouzlil oslavenci radostný a upřímný úsměv. Chcete-li dárkem opravdu potěšit, vybírejte jej důkladně a ne ve stresu, tehdy nic vhodné určitě nenajdete. Mnohem rozumnější a efektivnější je jít vybírat dárek k narozeninám v dostatečném předstihu.

Nekombinujte drahé s jednoduchým

Koupili jste luxusní a drahý dárek k narozeninám? Tak k němu určitě nebalte ještě nějaký malý, jednoduchý předmět! Oslavenec si oba dary spojí a vznikne z toho úplně průměrný dárek. To však neznamená, že nemůžete koupit i malou veselou drobnost. Klidně. Jen ji nebalte k dražšímu dárku. Darujte ji oslavenci raději jako drobnou pozornost například při přivítání.

Obal je také důležitý

To, jak je dárek k narozeninám zabalený, určuje první dojem, takže balení určitě není dobré zanedbat. Netřeba to přehánět, ale je velmi vhodné zkombinovat obsah s obalem. Důležité je, aby se balení dárku k němu i hodilo.