Svatba
Svatební foto Praha

Svatební foto Praha

Chystáte svatbu v Praze nebo blízkém okolí a nemáte zatím domluveného svatebního fotografa? V tom případě si dovolím nabídnout své služby podložené mnohaletou praxí.
Svatba jistě patří mezi ty nejvíce unikátní a očekávané momenty lidského života a správná dokumentace takových chvil je tak zcela zásadní. Svatební fotografie se vždy snažím
pořizovat v přirozených situacích s cílem zachování maximální autenticity každého okamžiku.

Focení v Praze

Praha může díky své dlouhé a bohaté historii nabídnout celou řadu krásných a zajímavých míst na focení svatebních fotografií. Samozřejmé vždy záleží na tom, jakou má o fotografiích představu zákazník. Osobně jsem si za poslední roky praxe svatebního fotografa oblíbil Karlův most a jeho okolí. To je místo, které je sice všem notoricky známo, ale přesto se nikdy neokouká. Stejně tak se to má i s úchvatným pohledem na Vltavu z nábřeží. Dominanta Hradčan nikdy nezklame a svatebním fotografiím dodá ten správný nádech elegance a vznešenosti.

svatební foto praha

Proč dělám svatebního fotografa?

Tato otázka patří mezi ty častější, které mi klade nejen mé okolí, ale i zákazníci. Vždy rád odpovím, že mě tato práce baví hned z několika důvodů. Především je to vždy neopakovatelná atmosféra, kterou se nechávám na svatbách rád vtáhnout do děje. Rád poznávám nová místa, nové lidi a těší mě zachycovat jejich chvíle štěstí a nadšení. Mám štěstí, že je pro mne má práce jak obživou tak skvělým a zábavným koníčkem. Jsem zkrátka svatební fotograf a to mě hodně baví 😉

svatební fotograf praha

Praha není jediná

Praha je matičkou měst a historickým klenotem nejen českého ale světového významu a po svatebních fotografiích z Prahy touží opravdu hodně párů. Rád bych ale dodal, že kromě Prahy se focení svateb věnuji i v dalších místech naší republiky. Stověžatou matičkou nejsem nikterak vázán a určitě pro mě není problém pořídit Vaše svatební fotografie ve Východních Čechách nebo na Moravě. Konkrétně rád fotím v Pardubicích, Brně, Olomouci nebo třeba Ostravě. Vše je možné domluvit přes e-mail, telefon nebo mé facebookové stránky. Bližší informace získáte na webu www.zahalkafoto.cz/svatebni-fotograf-praha/.