Lifestyle
Špičaté lodičky – nesmrtelná klasika

Špičaté lodičky – nesmrtelná klasika

Pokud existuje obuv, která by neměla chybět v šatníku žádné dámy, pak jsou to bez debaty lodičky. Možná jste skromnější a vystačíte si s jedním párem, možná se dvěma a možná je budete mít tucet a stále budete “pokukovat” po dalších. Lodičky mají prostě kouzlo a také z té nejnenápadnější ženy udělají během okamžiku hotovou dámu, kterou nebude možné přehlédnout. Lodičky najdete v obchodech v různých provedeních a i když jsou v poslední době velmi moderní hlavně lodičky na platformě s oblou špičkou, nesmrtelnou klasikou zůstávají špičaté lodičky, které pravděpodobně ani nikdy z módy nevyjdou. Pokud je ještě ve svém šatníku nemáte, je nejvyšší čas si nějaké pořídit.

špičaté lodičky
Ležérně a velmi žensky

Když lodičky, tak určitě z kůže!

Špičaté lodičky byly, jsou a vždy budou v módě, proto bychom se neobávali, že jejich už další sezónu neponosíte. Klidně je na roky odložte do skříně, na své kráse neztratí ani kousek a stále budou v kurzu. Důležité ale je, abyste při jejich koupi sáhli po skutečné kvalitě, v tomto případě je to jednoznačně kůže. Určitě se nenechte přemluvit někým, kdo tvrdí, že i syntetické lodičky jsou pohodlné a dlouho vydrží. To asi znamená, že dotyčná osoba ještě pořádně lodičky na nohách neměla. Kůže je přírodní materiál, krásně voní a je vzdušná, takže vaše chodidla mohou v lodičkách dýchat aniž by se potili. Největší výhodu kůže je ale to, že se vaší noze dokonale přizpůsobí. Očekávejte proto maximální komfort, jaký vám žádný jiný materiál nikdy neposkytne.

špičaté lodičky
Elegantně a chic – se špičatými lodičkami

Vybíráme špičaté lodičky

Lodičky jsou obuví, kterou využijete skutečně kdykoliv a kdekoliv. Klidně si je obujte do práce, do kina, na rande, vzácnou příležitost, dovolenou, obyčejné nákupy nebo kam se vám to hodí. Pokud nepatříte k ženám – sběratelkám, které mají ve svém šatníku desítky kabelek a lodiček a stačí vám i málo, pak vsaďte na neutrální barvy. Zkombinujete jejich téměř s čímkoliv, takže je využijete na jakoukoliv příležitost. Skvělou volbou jsou, například, špičaté lodičky v černé barvě, ale zcela do černého trefíte, pokud sáhnete po béžové (tělové) barvě. Tělové lodičky jsou v posledních letech absolutním bestsellerem, tak proč byste je ve svém šatníku nemohli mít i vy?