Lifestyle
Pánská peněženka – vyberte si tu svou

Pánská peněženka – vyberte si tu svou

pánská peněženka
Kožené peněženky jsou nejkvalitnější a zároveň najelegantejšou volbou

Každý muž potřebuje dobrou a kvalitní peněženku. Na rozdíl od žen, muži nenosí kabelku, ve které by mohly uschovat své osobní věci. Tu možnost mají s pánskou peněženkou, kterou mohou nosit v zadní kapse na kalhotách nebo v bundě. Naštěstí, existuje mnoho různých stylů peněženek ze kterých si můžete vybírat, a proto není těžké najít pro vás tu pravou, která bude splňovat všechny vaše požadavky. Na výběr máte i množství materiálů – jsou muži, co upřednostňují peněženky ze syntetických materiálů, zatímco jiní nedají dopustit na přírodní materiály. Kůže se na výrobu peněženek používá nejčastěji, hlavně kvůli svým vynikajícím vlastnostem. Pánská peněženka, ať už je jakákoliv a z čehokoliv, je nejlepším přítelem každého muže.

Pánská peněženka může být z různých materiálů?

Když kupujete pánskou peněženku, máte na výběr množství materiálů, které lze zvolit – od umělých po přírodní. Stále platí, že zárukou kvality je pánská peněženka z kůže. Kůže je velmi odolný materiál a peněženka z ní vám vydrží dlouhá léta. Navíc, kůže po čase nabírá na kráse díky vyšisovaný vzhledu – patině. Nejčastěji se používá hovězí kůže, ale v nabídce je i krokodýlí, hadí či ovčí kůže, za které si ale připlatíte, protože peněženky z nich patří k luxusnějším alternativám. K dalším přírodním materiálům patří bavlna a satén. Bavlna je levnější, ale, paradoxně, látková peněženka vydrží déle, než dražší saténové. K umělým materiálům patří například nylon, polyester nebo plsť. Umělé koženkové pánské peněženky jsou šikovnou volbou pro ty, kteří nechtějí nebo nejsou ochotni platit více za peněženku z pravé kůže.

Velikost je důležitá

pánská peněženka
Peněženku si vybírejte podle vlastní potřeby

Velikost pánské peněženky je záležitostí vkusu a osobních preferencí. Jen vy nejlépe víte, jak velkou ji potřebujete a kolik věcí do ní musíte vejít. Jde pouze o tři platební karty a pár mincí nebo je těch karet, průkazů, šeků, bankovek a dokladů podstatně více? Myslete i na budoucnost a volte raději o něco větší peněženku, ve které bude mít všechno své místo a nebudete to tam muset násilím tlačit. Pánská peněženka by vás měla reprezentovat – i když je to jen malý módní doplněk, hraje velkou roli. Peněženku vytáhnete z kapsy i několikrát denně a každý si ji chtě-nechtě všimne. Proto by měla být v tom stavu, vypadat stylově a hlavně plnit svůj účel.