Lifestyle
Pánská móda v dnešní době

Pánská móda v dnešní době

Jaký přívlastek bychom mohli dát pánské módě posledních let? Pánská móda by se ve srovnání s dámskou módou mnohým mohla zdát možná méně zajímavá, méně pestrá či rozsáhlá, avšak dnes to už rozhodně neplatí, protože pánská móda v dnešní době nabízí natolik pestrý a rozsáhlý sortiment (např. různé kabáty, bundy, saka, trička, košile, polokošile, džíny či klasické kalhoty, ale i šortky, mikiny nebo tepláky) plný nejnovějších trendů, že ji lze považovat za opravdu velmi stylovou a šatník každého moderního muže může být sestaven z opravdu velmi pěkných a kvalitních trendy kousků. Vybírat si pánové mohou z různých odvětví módy přesně podle svého stylu a vkusu, např. velmi luxusní a elegantní pánskou módu nebo klasiku či ležérnější každodenní styl, sportovní styl, případně tzv. street styl.

Pánská móda
Díky mužské módě dnes už může vypadat stylově každý muž.

Pánský šatník – jak ho sestavit?

Jak správně vyskládat základní pánský šatník, který bude dobře kombinovatelný, praktický, všestranný a zároveň opravdu stylový a vhodný pro každého muže? Stejně jako v dámské módě existují důležité kousky, na kterých se dá stavět outfit na každý den, i pánská móda zná několik opravdu univerzálních kousků, které by v šatníku žádného muže určitě neměly chybět. Pánské džíny, elegantní bílá košile, univerzální bílé tričko s dlouhým i krátkým rukávem, stylové sako, svetr s výstřihem ve tvaru písmene V, ale i elegantní oblek, černý kabát a kvalitní boty – to je základ pro každého moderního muže, základ, který můžete již jen pěkně doplňovat, vylepšovat a rozvíjet.

Pánska móda
Vybírat si pánové mohou z různých odvětví které pánska móda nabízí přesně podle svého stylu a vkusu

 

Zaměření pouze na opravdu kvalitní kousky pánské módy

Při vytvoření pánského šatníku se vždy zaměřte jen na opravdu kvalitní kousky, protože opravdu stylová pánská móda vyžaduje pouze 100% -tní kvalitu. Na levné kousky raději rychle zapomeňte a dejte přednost kvalitě před kvantitou, protože levné a málo kvalitní oblečení velmi rychle ztrácí svou formu, tvar, barvu a celkový šmrnc, což je už po pár nošení velmi očividné, pokud elegantnímu pánskému outfinu různé vytahané, seprané a vybledlé kousky rozhodně nesluší.