Lifestyle
Milujete pohodlí? Noste pánské trenky Andrie

Milujete pohodlí? Noste pánské trenky Andrie

Chcete se cítit pohodlně celý den? Noste pohodlné spodní prádlo. Každý den začíná výběrem spodního prádla. Každý muž si jistě potrpí na pohodlné a komfortní spodní prádlo. Ať už jste zastánci pohodlných volných trenek, upnutých boxerek nebo dáváte přednost klasickým slipům, určitě oceníte kvalitní provedení a kvalitní materiál tohoto kousku oblečení. Výběru spodního prádla věnujte hodně pozornosti, vždyť v něm trávíme celý den. Zkuste pánské trenky Andrie, které vás překvapí příjemným bavlněným materiál a perfektním střihem.

Pánské trenky Andrie
Pánské trenky Andrie jsou pohodlné.

Perfektní střih volných trenek

Jste muž, který miluje komfort, volnost a pohodlí, volte volné trenky. Pánské trenky Andrie si oblíbíte zejména díky skvělému a pohodlnému střihu. Střih trenýrek je navržen tak, aby byl volný a maximálně komfortní. Přední díl má funkční poklopec se dvěma knoflíky. Nohavičky nejsou dlouhé tak, aby nevyčuhovaly z kraťasů, a naopak nejsou zase příliš krátké, aby se nerolovaly pod oblečením. Nohavičky mají optimální délku. Přední i zadní díl jsou nahoře spojeny širokou gumou, která zabraňuje sjíždění nebo naopak vykasávání trenek. Pánské trenky Andrie jsou vyrobeny z bavlněného úpletu té nejvyšší kvality.

pánské trenky Andrie
Pánské trenky Andrie mají volný střih.

Pánské trenky Andrie zaujmou vtipnými obrázky

Pánské trenky Andrie jsou k dostání v mnoha barvách a vzorech, přes decentní vzor kárka, puntíky, až po obrázkové vzory. Pokud jste milovníkem klasického stylu, oceníte nepřeberné množství vzorů zejména kárka nebo puntíků apod. Tyto vzory oceníte zejména pod formální nebo decentní oblečení.  Na spaní a domácí nošení můžete popustit uzdu vaší fantazii a vybrat si z pestrých barev a z geometrických vzorů. Trenky s potiskem vtipných obrázků s textem jsou vhodné i jako dárek a vykouzlí úsměv na tváři celé rodině.