Lifestyle
Kvalitní bavlněné chlapecké pyžamo je základem kvalitního spánku

Kvalitní bavlněné chlapecké pyžamo je základem kvalitního spánku

Ač to tak nemusí vypadat, vybrat si pro sebe nebo pro své děti pohodlné a kvalitní pyžamo je stejně důležité, jako vybrat si pohodlné a příjemné spodní prádlo. Stejně jako ve spodním prádle trávíme většinu dne a je oblečené přímo na tělo, v pyžamu naopak trávíme většinu noci. Proto je správný výběr kvalitního dětského pyžama důležitý. Dívčí a chlapecké pyžamo musí být nejen pohodlné, ale také příjemné na dotek a mělo by být především líbivé s obrázky nebo dětskými motivy, aby se do nich vaše děti zamilovaly.

chlapecké pyžamo
Chlapecké pyžamo musí být pohodlné.

Chlapecké pyžamo s veselými potisky

Chlapecké pyžamo musí být nejen pohodlné, ale taky hezké s pestrým a originálním designem. Kterému klukovi by se nelíbilo obléct si pyžamo s pavoukem, bagrem nebo opicí? Pro malé kluky volte dětský design s pohádkovými postavami a pestrými barvami. Pro větší teenagery jsou vhodnější pyžama s decentním obrázkem, jednobarevné pyžama nebo pyžamo s jednoduchým vzorem. Veselý potisk příšerek a autíček váš malý raubíř zamiluje a oblékání do pyžama se stane každodenní zábavou. Neméně důležitý je výběr materiálu, který by měl být především bavlněný a příjemný na nošení.

chlapecké pyžamo
Chlapecké pyžamo ochrání před chladem.

Chlapecké pyžamo vyrobené bavlny

Asi nejoblíbenějším materiálem na výrobu pyžama je bavlna. Chlapecké pyžamo z bavlny poskytne vašemu dítěti maximální komfort a pohodlí, nikde neškrábe, netlačí a saje pot. Navíc v zimě zahřeje. V létě je nejlepší pyžamo vyrobené z lehkého plátěného bavlněného materiálu, které je prodyšné a příjemné v horkých měsících. V zimě naopak šáhněte po bavlněném flanelovém pyžamu, které zahřeje a poskytne úžasné teplo i v chladných nocích. Střih pyžama s kraťasy a krátkým rukávem je oblíbené hlavně v létě, naopak v zimě oblečete dětem pyžamo s dlouhými nohavice a dlouhým rukávem.