Lifestyle
Clip in vlasy – dokonalý účes na poslední chvíli

Clip in vlasy – dokonalý účes na poslední chvíli

clip in vlasy-9
Clip in vlasy vám pomohou vyčarovat nádherný účes za malou chvíli

Pokud chce být žena dokonale upravená a krásná, vyžaduje to určitý čas a přípravu, zejména pokud se jedná o mimořádné situace a události, jakými jsou různé rodinné oslavy, svatby, promoce, večírky či plesy. I společná romantická večeře s manželem nebo přítelem, zda oslava výročí seznámení nebo sňatku, případně jen touha svého partnera něčím překvapit, může být tím správným důvodem pro změnu vizáže pomocí clip in vlasů. Pokud máte krátký účes nebo velmi jemné a řídké vlasy, neměly by clip in vlasy rozhodně chybět ve vaší domácí beauty výbavě, stejně jako např. rtěnka, make-up či řasenka. Takto připravenou vás už téměř nic nepřekvapí a spíše naopak – vaše nové, dlouhé a husté vlasy budou pro ostatních velkým překvapením.

Clip in vlasy najdete rovné i vlnité

Pozvání na poslední chvíli, které jste vůbec neočekávali? Například na večerní párty, rande či jiné důležité setkání? Žádný problém, nic z toho vás už nemůže zaskočit, protože s pomocí clip in vlasů vykouzlíte dokonalý účes již za několik minut, a tedy doslova i na poslední chvíli. Kvalitní přírodní clip in vlasy můžete upravovat do jakékoli podoby či tvaru i s použitím kulmy či žehličky na vlasy, takže dlouhé vlnité vlasy, bohatý hladký drdol vyčesaný vzhůru nebo jiný půvabný účes už nebude pro vás ničím nerealistickým.

Trocha extravagantní clip in vlasy

clip in vlasy
Chcete si vyzkoušet extravagantní účes? Clip in vlasy najdete v různých barevných odstínech

Pokud patříte k extravagantnějším a odvážnějším mladým ženám, můžete vyzkoušet i clip in vlasy ve velmi výrazných růžových, modrých, fialových, zelených či oranžových odstínech, které budou ve vašich vlasech působit jako zajímavý melír. Barvu vlasů můžete velmi jednoduše sladit s vaším oblečením a ve společnosti určitě zazáříte. V případě, že toužíte po ještě větší extravaganci, novinky, jako např. bílé prameny clip in vlasů s potiskem černých lebek nebo tygrované oranžovo-černé prameny či tzv. clip in EMO prameny v pestrých barvách s ozdobným pírkem mohou být pro vás tou pravou výzvou. Takto se pro vás mohou stát clip in vlasy nejen praktickou záležitostí, ale i skvělou zábavou.

Tags :