Chlapecké trenýrky jsou symbolem ležérnosti

Již dávno neplatí, že chlapecké spodní prádlo, zejména chlapecké trenýrky jsou nemoderní přežitek. Ba právě naopak. Dnešní spodní prádlo pro chlapce a hlavně trenýrky prošly dlouhým vývojem od designu látek, přes střih a mnoho funkčních detailů. V minulosti byly trenýrky chápány jako nemoderní a zkrátka nebyly „in“. Šily se jako jednobarevné a jistě si každý pamatuje, že se nosily hlavně ve škole do tělesné výchovy. Avšak dnešní chlapecké trenýrky mají neotřelý a zajímavý design, mají perfektní střih a jsou symbolem ležérnosti, volnosti a představují stylový doplněk do šatníku.

chlapecké trenýrky
Chlapecké trenýrky jsou stylové.

Chlapecké trenýrky a jejich střih

Chlapecké trenýrky jsou jasnou volbou pro děti, které milují volnost. Jsou vhodné pro každodenní nošení, díky perfektnímu volnému střihu. Dnešní střih je propracovaný do nejmenšího detailu. V pase jsou trenýrky do gumy, ta je buď obšitá látkou, nebo je guma neobšitá, přiznaná. Na předním díle je praktický funkční poklopec s knoflíčkem. Po bocích mají trenýrky rozparky, pro ještě větší pocit volnosti. Některé trenýrky se šijí bez rozparku, pro milovníky upnutějšího střihu. Trenýrky jsou vyrobeny ze 100% bavlněné látky a to buď z úpletu, nebo z klasické bavlny, či bavlněného popelínu. Díky tomu jsou lehké a prodyšné a ideální na nošení v horkých letních měsících.

chlapecké trenýrky
Chlapecké trenýrky mají volný střih.

Design spodního prádla

Nejen funkčnost, ale i design je u chlapeckého spodního prádla velmi důležitý. Dnešní trenýrky se šijí z úpletů s hravými a veselými motivy. Na trenýrkách tak můžete najít například opice, banány, komiksové hrdiny, puntíky, kárko, proužky a mnoho dalších vzorů. Zde platí, čím zajímavější vzor, tím stylovější a oblíbenější spodní prádlo. Fantazii se meze nekladou. Mezi oblíbené spodní prádlo patří chlapecké trenýrky značky Cornette. Trenýrky se vyrábí ve velikosti od dětské velikosti 92 po chlapeckou velikost 176. A jsou ušity z kvalitního bavlněného úpletu, který je příjemný na nošení. Chlapecké trenýrky jsou dnes již moderním doplňkem každého mladého muže.